sexy bikini

Een sexy bikini voor op het strand of in de club

 

Bent u op zoek naar een sexy bikini voor op het strand of in de club? Dan bent u bij Folinki aan het juiste adres. Via onze webshop verkopen we sexy bikini’s van ons eigen merk en van betrouwbare partners. Onze bikini’s zijn natuurlijk ideaal voor een warme zomerdag of een poolparty, maar ook voor de spannendere uitjes. Sommige dames dragen de bikini’s gewoon als lingerie, voor een zwoele avond of als outfit naar de club. Onze multi-purpose sexy bikini’s zijn bijna allemaal te bestellen met een achterkant in y-triangel formaat, in plaats van een doorsnee triangel achterkant. Zo komen u billen nog mooier uit en wordt het allemaal nog spannender.

 

Neem contact op

 

Ons eigen merk sexy bikini

 

Een aantal bikini’s in onze webshop komen van ons eigen merk. Deze bikini’s zijn verstelbaar, waardoor we ze in één maat aanbieden volgens het principe van ‘one size fits all’. Natuurlijk hebben we ook sexy bikini’s van andere merken. Deze zijn uiteraard wel in andere maten te bestellen. Buiten sexy bikini’s verkopen we ook sexie lingerie en unieke mini strings. Ook kunt u in onze webwinkel glijmiddel, sex schommels, neukmachines, toys voor koppels en condooms kopen.
 


 

 
 

Mini bikini


Deze Bikini's en string's hebben het juiste formaat om Mini te mogen heten. En we gaan onze collectie bikini's uitbreiden met Nano-Brazillian en micro bikini's dus kom eens wat vaker kijken.

 

Hoe wast u een sexy bikini

 

Spoel u bikini na het zwemmen altijd uit met schoon kraanwater. Zo verwijdert u het chloor en zout, dat op de bikini komt tijdens een zwempartij. Is de bikini vies geworden? Dan wast u deze het beste in lauw water. Doe dit met milde zeep en niet met bijtend wasmiddel. Laat de bikini niet te lang in een sopje liggen en spoel deze daarna grondig uit. Het is belangrijk om de bikini niet uit te wringen. Verder is het van belang uw sexy bikini niet onnodig lang in een tas of vochtige handdoek te laten zitten. Zorg dat de bikini kan drogen op een wasrek, maar kijk uit met direct zonlicht. Sommige bikini’s, zoals de neonkleurige, kunnen daar niet zo goed tegen. Berg uw spannende zwemkleding pas op, als deze echt droog is. U kunt onze bikini’s niet wassen in een wasmachine of droger. Ook strijken is een slecht idee. Met beugelbikini’s dient extra voorzichtig te worden omgesprongen. De beugels kunnen beschadigen of vervormen.
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren . Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN