RETURN POLICY

Retour

14 Dagen op zicht - Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening.

Het herroepingsrecht geldt niet voor:
-let op de uitzonderingen zoals onder beschreven

- maatwerk;
- hygiëne producten waarvan de verzegeling is verbroken

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF) Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jou mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept en het product voldoet aan de voorwaarden(verpakking in originele staat en seal stickers nietgeopend/compleet), ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief verzendkosten* (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen in de staat zoals in dit formulier vermeld hebben teruggekregen, uitzonderingen daar gelaten, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Stuur de goederen indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en compleet naar ons retour.
Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, zullen wij de kosten bij jou in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan wordt de waardevermindering bij jou in rekening gebracht.

 

 

De volgende producten worden, indien de seal sticker is verbroken (indien aanwezig), in verband met hygiëne niet teruggenomen(wettelijk bepaald):

- Sextoys.
- Strings en boxers
- Catsuits panty’s en kousen
- Condooms, glijmiddelen, massageoliën en gels
- BDSM producten zoals, Balls, butt plugs gags enz.

* Voor de verzendkosten moet je hier zijn 

Garantie

Tevreden klanten en service zijn voor ons uiterst belangrijk. Maar het kan altijd gebeuren dat een artikel kapot is, niet goed werkt of dat er een ander probleem is. Samen lossen we het graag met je op. Stuur ons in dat geval even een mail info@folinki.nl of bel even 0031(0)654344134

Gegronde klacht?

Je hebt alleen garantie bij een gegronde klacht. Dit houdt in dat de klacht niet komt door:
- beschadiging door opzet, of door nalatigheid (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade)
- onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
- normale slijtage 

en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Wij volgen bij het afhandelen van artikel klachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.
De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, en niet gedragen is.

Wij geven minimaal 30 dagen garantie op alle artikelen die je bij ons koopt (doet niets af aan de wettelijke garantie).

Er zijn producten die een uitgebreidere fabrieksgarantie bieden. De duur en specificaties van deze fabrieksgarantie staan in de gebruiksaanwijzing die bij het product geleverd wordt.
De fabrieksgarantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Retourneren

Het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons per e-mail op de hoogte stelt van je herroeping.

Wij vragen je om na je melding het artikel samen met de originele pakbon* binnen 14 dagen retour te sturen naar:Retouradres: Folinki. Van Anrooystraat 136 5343BE Oss NL

Uitzonderingen

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog intact is:
  • bikinis
  • Kousen
  • Slips
  • Strings dames en heren 
  • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
  • Tepel/clitoris pompjes
  • Condooms
  • Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren . Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN