Jarretels

Jarretels

Jarretels

 

Jarretel Probleem

Leuk hoor een jarretel waarschijnlijk erg sexy maar hoe doe je hem aan en hoe werkt het om je kousen vast te zetten.
Voor sommige is het een werelds probleem maar niet lang meer, lees gerust even verder en doe ze daarna aan als een prof.
Om het makkelijk te maken hebben we het stap voor stap op een rij gezet: 

Hoe doe je een jarretel set aan?

  1. Trek het jarretel setje aan. Je hoeft nu nog niks met de jarretels of de kousen te doen. Zorg dat je alle bandjes en dergelijk afgesteld hebt op de juiste maat zoals je ook een bh afstelt.
  2. Neem plaats op een stoel of kruk en trek voorzichtig je kousen aan Stroop ze één voor één omhoog tot aan je bovenbenen. Zorg voor geknipte nagels zonder scherpe randjes zodat er geen ladders in je kousen ontstaan.
  3. Nu is het weer tijd om te gaan staan.maak de bandjes het beste vast terwijl je voor de spiegel staat. Zodat kun je zien wat je doet en of de bandjes straks recht over je benen lopen.

  4. Trek de jarretel recht naar beneden en pak de bovenkant van de kous. De stof van de kous manoeuvreer je tussen het clipje van de jarretel.
  5. De achterzijde van het clipje bestaat uit een rond (vaak rubberen) bolletje. Die druk je met de stof van de kous erbij voorzichtig door het voorste gaatje van de clip.
  6. Trek het rubberen nopje met de kous iets verder naar beneden in het (smalle gedeelte van het) clipje. De jarretel zit nu goed vast en zal niet zomaar los gaan.
  7. Doe precies hetzelfde bij de andere bandjes. Oefening baart kunst.
  8. Nu kun je de bandjes gaan verstellen.zorg dat de jarretel bandjes strak staan en niet gaan "lubberen"  dus strak langs je benen lopen. Maak ze niet te strak, de kousen kunnen daardoor scheuren of losschieten.
  9. Wanneer je de clipjes na gebruik voorzichtig weer los maakt, kun je zowel de kousen als de jarretel set vaker  opnieuw gebruiken.

reacties op “Jarretels

Jarretels

Door iYaqTklQvj op zondag 20 juni 2021 om 22:26

FolOncbdEyfet

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren . Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN