Jarretels

Sorteer op:
 
Lak Jarretelgordel


InStock
22.95

Jarretel zwart/ Rose


InStock
€ 24.95 nu € 9.95

Jarretel Zwart


InStock
€ 20.00 nu € 10.00

Jarretel zwart/ Rose of rood


InStock
€ 20.00 nu € 14.95

 

Hoe doe je een jarretel aan?

Niet iedereen weet meer hoe jarretels precies vastgemaakt moeten worden.
Daarom hebben we de volgende nuttigw tips voor je op een rij gezet:

  1. Trek de jarretel aan. Je hoeft nu nog niks met de jarretels of de kousen te doen. Zorg dat je alle bandjes en dergelijk afgesteld hebt op de juiste maat zoals je ook een bh afstelt.
  2. Neem plaats op een stoel of kruk en trek voorzichtig je kousen aan . Stroop ze één voor één omhoog tot aan je bovenbenen. Zorg voor geknipte nagels zonder scherpe randjes zodat er geen ladders in je kousen ontstaan.
  3. Nu is het weer tijd om te gaan staan, maak de bandjes het beste vast terwijl je voor de spiegel staat. Zodat kun je zien wat je doet en of de bandjes straks recht over je benen lopen.
  4. Trek de jarretel recht naar beneden en pak de bovenkant van de kous. De stof van de kous manoeuvreer je tussen het clipje van de jarretel.
  5. De achterzijde van het clipje bestaat uit een rond (vaak rubberen) bolletje. Die druk je met de stof van de kous erbij voorzichtig door het voorste gaatje van de clip.
  6. Trek het rubberen nopje met de kous iets verder naar beneden in het (smalle gedeelte van het) clipje. De jarretel zit nu goed vast en zal niet zomaar los gaan.
  7. Doe precies hetzelfde bij de andere bandjes. Oefening baart kunst .
  8. Nu kun je de bandjes gaan verstellen, zorg dat de jarretel bandjes strak staan en niet gaan "lubberen" dus strak langs je benen lopen. Maak ze niet te strak, de kousen kunnen daardoor scheuren of losschieten.
  9. Wanneer je de clipjes na gebruik voorzichtig weer loshaalt, kun je zowel de kousen als de jarretels set vaker opnieuw gebruiken

 

 


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren . Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN